"DRINGEND ADVIES" OM MONDKAPJE TE DRAGEN OM KANS OP BESMETTING TE VERKLEIENEN ? Beroep doen op eigen verantwoordelijkheid?  Werkt niet.... dus gewoon verplichten als standaard gedrag.

In een aantal gevallen is het dragen van een mondkapje wel erg lastig.

Dit geldt bijvoorbeeld voor mensen die vanwege medische reden of andere beperkingen het mondkapje niet kunnen dragen. Maar ook tijdens het beoefenen van bepaalde sporten is het dragen van een mondkapje meestal niet mogelijk.

JA HET IS WEL LASTIG MET ZWEMMEN EN BUITEN LOPEN TIJDENS EEN FIKSE REGENBUI NATUURLIJK, en brilleglazen beslaan zodat oversteken lastiger wordt. 

PEST 1
PDF – 823,8 KB 184 downloads

Bedenk dat een pandemie grote economische en vooral psychosociale gevolgen heeft binnen de populatie. Vaccinatie is daarom gewenst.

LET OP:!

Het effect van de meeste vaccinaties  is beperkt dwz de tijdsduur van het effect is niet altijd geldig gedurende iemands hele leven. Vandaar dat na verloop van tijd (half_) jaarlijks) het immuunsysteem moet worden opgepept met een extra boostervaccinatie.

 

MICRO ORGANISMEN LUISTEREN NIET NAAR GEPOLDER EN GEDISCUSSIEER VAN CORONA "EXPERTS" , gebeden en gelovigen !!!

Bijdrage Anne-Ruth Wertheim {FACEBOOK}

 

‘Gevaccineerden kunnen net zo besmettelijk zijn als ongevaccineerden’

De New York Times meldt op basis van tot nu toe ongepubliceerde Amerikaanse overheidsgegevens over een uitbraak in een badplaats op het schiereiland Cape Cod in Massachusetts dat gevaccineerden veel besmettelijker zijn dan gedacht. De onthulling zou, indien juist, de plannen voor een ‘terugkeer naar normaal’ na volledige vaccinatie torpederen.

Het Amerikaanse RIVM, Centers for Disease Control and Prevention (CDC), heeft bekendgemaakt dat gevaccineerden die eenmaal toch besmet raken, het virus vervolgens mogelijk net zo hard verspreiden als ongevaccineerden. Tot nu toe werd aangenomen dat het besmettingsrisico bij gevaccineerden aanzienlijk lager ligt. Op basis daarvan kennen gevaccineerden in veel landen meer vrijheden dan hun ongevaccineerde en ongeteste medeburgers.

 


https://joop.bnnvara.nl/nieuws/gevaccineerden-kunnen-net-zo-besmettelijk-zijn-als-ongevaccineerden